G e n v ä g a r

Om Släktforskningssajten Genvägar
Till släktträden
Samarbeta
Inställningar
Start
Syfte
Bakgrund
FAQ
Kontakt
Sponsorer
Länkar
Bestämmelser
Cookies
Förslagslåda
Logga in
Logga ut

Sponsorsprogram

Bakom arbetet med Släktforskningssajten Genvägar ligger ett enormt ideellt arbete och självklart är det engagemanget för att hjälpa landets alla släktforskare som är den huvudsakliga drivkraften. Både utveckling, drift och underhåll är dock förknippat med en del kostnader och eftersom intäkterna är väldigt små så har sajten hittills varit, och kommer alltid att vara, beroende av ett visst ekonomiskt stöd från bidragsgivare.

Därför har vi skapat ett sponsorsprogram för sajten. Tanken är att erbjuda ett enkelt sätt för företag att hjälpa till att hålla igång sajten. Tycker du att Släktforskningssajten Genvägar är en bra tjänst? Kanske ditt företag kan bli sponsor och på så sätt hjälpa till att göra sajten ännu bättre! Eller så känner du kanske till något annat företag som har intresse av att exponera sig mot sajtens användare, samtidigt som de hjälper till att säkerställa t ex support och det löpande arbetet.

Hör av dig till oss om du har tips på någon som kan vara intresserad av att bli sponsor.

Som sponsor till Släktforskningssajten Genvägar får ditt företag bl a ha sin logotype på startsidan. Detta ger alltså exponering mot samtliga användare varje gång de besöker sajten. Logotypen är länkad till en egen informationssida för företaget här på sajten, eller direkt till företagets webbsajt. Företaget får också möjlighet att skicka e-post till de användare som godkänt detta.

Om ditt företag vill synas tydligare och markera att ni har ett extra starkt engagemang för Släktforskningssajten Genvägar så kan ni välja att bli huvudsponsor. Denna exklusivare form av sponsorskap ges endast till ett företag. Om det finns flera intresserade så ges sponsorskapet till det företag som erbjuder det generösaste bidraget.
HuvudsponsorSponsorer